Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/tonerlaser/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/tonerlaser/public_html/system/library/cache/file.php on line 32 Confidentialitatea datelor

Confidentialitatea datelor

 

Printek Toners SRL colectează și utilizează datele tale personale, furnizate de tine, în conformitate cu normele legislației naționale și a celor europene în vigoare . Datele tale sunt colectate de către Printek Toners SRL în mod automat în momentul în care completezi unul din formularele on-line disponibile în paginile noastre sau prin semnarea unor contracte cu reprezentanții Printek.

Printek Toners SRL este inregistrat ca operator de date cu carater confidential la ANSPDCP sub numarul 096526645177.

Datele colectate pot conține dar fără a se limita la: numele tău sau denumirea companiei pe care o reprezinți, adresa ta sau adresa sediului social, adresa de livrare a produselor, numere de telefon, adresa de e-mail și o serie de informații care reflectă modul de utilizare a serviciilor oferite de noi.

 

În ce fel poate utiliza Printek Toners SRL datele personale colectate?

1. Pentru procesarea comenzilor sau a cererilor inițiate de tine

2. Întocmirea facturilor aferente serviciilor contractate de tine

3. Pentru a te informa cu privire la noile produse în oferta noastră

4. Soluționarea cererilor de suport, a reclamațiilor sau a întrebărilor inițiate de tine

5. Realizarea unor studii de piață și a unor studii legate de produsele și serviciile noastre

 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Toner-Laser.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Toner-Laser.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Toner-Laser.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Toner-Laser.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Toner-Laser.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Toner-Laser.ro primit prin email.

 

Distribuirea datelor tale personale

1. Datele tale pot fi furnizate și în cazul în care altă persoană plătește facturile în numele tău

2. Catre institutiile abilitate conform prevederilor legale

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la compania noastra

Legislația în vigoare

Legea Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, cu modificările ulterioare. Legea Nr. 682/2001 privind ratificarea Convenției pentru protejarea persoanelor faţă de prelucrarea automatizată a datelor cu caracter personal, adoptată la Strasbourg la 28.01.1981, cu modificările ulterioare. Legea Nr. 455/2001 privind semnătura electronică. Ordinul Nr. 52/2002 al Avocatului Poporului privind aprobarea Cerinţelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal. Directiva Parlamentului European şi a Consiliului Nr. 46/1995 (EG) pentru protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor personale, individuale şi pentru libera circulaţie a datelor.

Warning: SessionHandler::write(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/tonerlaser/public_html/system/library/session/native.php on line 21Warning: session_write_close(): Failed to write session data (user). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php70) in Unknown on line 0